Кошик
952 відгуків
MagicBox
+380 (95) 566-96-91
Додати відгук

Білий елітний чай

Білий чай можна віднести до найбільш рідкісним і дорогим чаїв. Унікальний білий чай проводиться тільки в Китайській провінції Фуцзянь. Під час збору чаю особливу увагу приділяють селекції листя. Для білого чаю збирають тільки наймолодші нирки і напіврозпустилися листя, вкриті білим ворсом, який називається «бай хао» - «білі вії». Особливість обробки білого чаю полягає в тому, що він тільки Підв'ялюють на сонці і сушиться. В результаті заварювання різних сортів білих чаїв виходить напій з квітковим ароматом і дивно приємним смаком. За цілющості білому чаю немає рівних серед інших чаїв.
Заварюється білий чай обов'язково м'якою і не дуже гарячою водою (50-80˚С), чим вище якість білого чаю, тим "м'якше" повинен бути окріп. Оскільки він має особливу концентрацію ефірних масел, що додають йому вишуканий аромат, то заварювання надто гарячою водою вб'є його чудові якості. Час його настоювання також довший - від 7 до 15 хвилин в залежності від обраного сорту. При заварюванні білий чай має блідий жовтий або рожево-жовтий колір, і яскравий свіжий «трав'яний» аромат.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner