Кошик
664 відгуків
MagicBox
+380 (95) 566-96-91
Додати відгук
  • Каррі гострий 1000 г

    • Готово до відправки
    • Оптом і в роздріб

    250 

    Показати оптові ціни
    +380 (95) 566-96-91
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
    Каррі гострий 1000 г
    Готово до відправкиКаррі гострий 1000 г
    250 
    +380 (95) 566-96-91
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Каррі гострий - це пряність, яка на відміну від звичайної каррі, має гострий смак і різкий аромат.

    До складу спеції каррі входять: куркума, коріандр, пажитник, зіра (кумін), перець червоний, перець чорний, перець духмяний, імбир, гірчичний порошок.

    Гостра приправа може застосовуватися як універсальна пряність для приготування холодних і гарячих страв. Поєднання спецій в складі складі каррі додає пікантності смаженій і тушкованого м'яса, супів, риби, салатів, овочів, пасті. З додаванням спеції в рецепти, звичні всім інгредієнти знаходять «родзинку». Курка з каррі і кокосовим молоком або ананасом, рис каррі з овочами, вершковий соус каррі стають популярними і улюбленими стравами серед гурманів.

    Корисні властивості приправи каррі гостра:

    • Профілактика онкологічних захворювань

    Корисні властивості прянощів в складі каррі знижують ріст клітин раку і є профілактикою пухлин шлунково-кишкового тракту, травної системи, молочної залози.

    • Надає користь для травної системи

    Пекучий смак спеції - не перешкода правильній роботі травної системи. Помірне споживання приправи не завдасть шкоди мікрофлорі кишечника і шлунка. Сміливо додавайте каррі в раціон, так як пряність нормалізує роботу травного тракту, виводить жовч і вбиває шкідливі бактерії, запобігає виникненню закрепів, харчових отруєнь, болів у шлунку.

    • Покращує серцево-судинну систему

    Каррі - універсальна приправа не тільки в приготуванні страв, але і в наданні користі для організму. Пряність знижує рівень холестерину і очищає судини, запобігає утворення бляшок в артеріях і зменшує ризик розвитку атеросклерозу, інфаркту та інсульту.

    • Має протизапальну і знеболюючу дію

    Суміш корисних спецій володіє комплексом лікувальних властивостей. Каррі знімає запалення і біль в суглобах, допомагає при ревматизмі та артриті. Крім того, пряність полегшує запальні процеси печінки, що значно покращує роботу найважливішого органу.

    • Надає антиоксидантний ефект

    Вічної молодості не існує, але можна уповільнити процес старіння шкіри завдяки регулярному споживанню каррі. Пряність зберігає квітучий колір шкіри, бореться з вільними радикалами, усуває такі патології, як акне, псоріаз, екзема.

    Основні
    Тип спеційКаррі
    СкладГірчичний порошок, Імбир, Запашний перець, Чорний перець, Червоний перець, Зіра (кумін), Пажитник, Коріандр, Куркума
    Користувацькі характеристики
    Вага1000
    • Ціна: 250 

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner