Кошик
692 відгуків
MagicBox
+380 (95) 566-96-91
Додати відгук

Лемонграс 1000 г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

293 

Показати оптові ціни
+380 (95) 566-96-91
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Лемонграс 1000 г
Готово до відправкиЛемонграс 1000 г
293 
+380 (95) 566-96-91
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Лемонграс - це трава-спеція, особливою якої полягає в смаку з цитрусовими нотками і відтінками імбиру.

Лемонграс набув широкого поширення в багатьох кухнях народів світу. Але, особливо, спеція користується популярністю в азіатських країнах: Китай, Індонезія, Індія і т.д. Сушений лемонграсс відмінно підходить для смаження або запікання м'яса, риби, морепродуктів, овочів, птиці, а також приправу використовують для приготування супів, соусів і маринадів. Насичений спектр різноманітних страв можна розбавити корисним чаєм з додаванням лемонграсса. Напій набуває легкий смак лимона і насичує організм корисними вітамінами.

Корисні властивості лемонграсса:

  • Заспокоює нервову систему

Чай з лемонграсу використовують як заспокійливий засіб. При стресах, стомлення, депресії та інших нервових розладах, корисніше за все прийняти смачний напій зі спецією. Він заспокоїть і відновить нервову систему без побічних ефектів і звикання.

  • Володіє противірусними і зміцнюючими властивостями

Застосування лемонграсса в народній медицині не знає кордонів. Універсальна спеція має лікувальні властивості, тому її можна використовувати при кашлі, застуді, лихоманці і температурі. Приправа бореться із захворюваннями, дбайливо усуває симптоми, підвищує опірність і витривалість організму на тривалий час.

  • Приносить користь для травлення

Сушені листя лемонграсса борються з багатьма проблемами, пов'язаними з травленням. Цілителі азіатських країн за допомогою спеції усувають нудоту, діарею, газоутворення, болі в шлунку. При цьому приправа підвищує апетит, прискорює перетравлювання їжі і покращує роботу шлунково-кишкового тракту в цілому.

  • Володіє антимікробними властивостями

Масло на основі сушеного лемонграсса часто використовують як зовнішній засіб. Антимікробні компоненти відмінно загоюють невеликі подряпини і рани, а також усувають такі неприємності як, наприклад, герпес.

Основні
Країна виробникЄгипет
Тип спеційЛемонграс
Користувацькі характеристики
Вага1000
  • Ціна: 293 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner