Сіль рожева 50 г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
11 ₴
Показати оптові ціниГімалайська рожева сіль - це кам'яна сіль, яка надає солодкувато-солоний смак стравам.
Харчова гімалайська рожева сіль не тільки відома специфічним присмаком, а й багатим складом мінералів та мікроелементів. Тому популярність спеції серед кулінарів і тих, хто дотримується правильного харчування, зростає рік у рік. Застосування рожевої гімалайської солі в кулінарії різноманітне: засолювання улюблених овочів та грибів, приготування гарячих та холодних страв, супів, риби, м'яса.
Корисні властивості гімалайської рожевої солі:
- Підтримує стан щитовидної залози
Рожева гімалайська сіль містить у своєму складі велику кількість йоду. Він необхідний підтримки функціонування ендокринної системи у нормі, тому також спеція допомагає виключити дефіцит йоду в організмі.
- Чинить очищувальну дію
Рожева гімалайська сіль корисна ще й тим, що робить очищувальну дію. Вона виводить зайві шлаки, токсини та зайву рідину з організму, чистить шлунково-кишковий тракт, печінку.
- Нормалізує артеріальний тиск
Властивості гімалайської рожевої солі дозволяють регулювати тиск. Спеція дбайливо збільшує тиск, що особливо важливо для гіпотоніків.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
- Ціна: 11 ₴