Лавровий лист цілий 50 г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
24 ₴
Показати оптові ціниЛавровий лист – одна з найдавніших прянощів у світі, має приємний аромат і гіркуватий смак.
Лавровий лист додають у соуси, маринади, супи (за винятком молочних та фруктових), борщі, бульйони, ковбасні вироби, холодні м'ясні та рибні закуски, тушковані або відварені страви з м'яса, риби, птиці, овочів, грибів, субпродуктів. Пряність використовують при консервуванні огірків, помідорів, кабачків, патисонів, капусти, буряків та інших овочів, а також при соленні, квашенні, маринуванні та копченні. Лавровий лист входить до складу пряних сумішей, зокрема «хмелі-сунелі».
При приготуванні страв з лавровим листом важливо уточнити, що занадто великий обсяг прянощі надає продуктам різкого запаху та гіркуватого смаку. Оптимальний час додавання лаврового листа до страв – за 5-10 хвилин до повної готовності. За цей час приправа повністю розкриє свій яскраво виражений смак та аромат.
Іноді лавровий лист використовують у напоях та солодких стравах. Ефірна олія, одержувана з лаврового листя, застосовується при виробництві кондитерських виробів та деяких алкогольних напоїв.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Лавровий лист |
Вага | 50 г |
- Ціна: 24 ₴